19.09.2017.      

Autor: Antonio Gizdulić 

Zuzulova ozlijeđena, upitan nastup na Olimpijskim igrama

Snježna kraljica, Slovakinja Veronika Velež Zuzulova teško je ozlijedila koljeno na treningu u Argentini. Zasigurno preskače veliki dio nadolazeće sezone, a upitan je nastup na Olimpijskim igrama u južnokorejskom Pyeongchangu.

Sjajna slovačka skijašica Veronika Velež Zuzulova teško je oziljedila koljeno na južnoameričkim pripremama za nadolazeću skijašku sezonu. Na društvenim je mrežama objavila kako ju je posjetio Dr. Bertrand Sonnery Cottet, koji ju je operirao u Lyonu 2013. godine. Podsjetimo, na treningu slaloma u Hintertuxu doživjela je tešku ozljedu lijevog koljena. Ovoga puta stradalo je drugo, desno koljeno. Navedeni doktor kazao je kako joj za klasični oporavak treba između šest i osam mjeseci, čime bi zasigurno morala preskočiti olimpijsku sezonu. No, postoji i alternativa.

"Ukoliko se odlučim za naprednu, modernu operaciju, postoji mogućnost da se na snijeg vratim za samo dva mjeseca. Postoji rizik, ali ne može mi pogoršati trenutno stanje koljena, stoga ću se nastaviti boriti za svoj san do krajnjih granica!" - izjavila je Zuzulova.

Iskreno se nadamo kako će navedena operacija uspjeti te kako nećemo biti zakinuti za nastup sjajne Slovakinje na Olimpijskim igrama. Podsjetimo kako je protekla sezona bila više nego solidna za Veroniku. Zauzela je drugu poziciju u slalomskom poretku iza neprikosnovene Amerikanke Mikaele Shiffrin. U Zagrebu se okitila naslovom Snježne kraljice, a još se četiri puta penjala na nešto niže stepenice pobjedničkog postolja. Veronika, brzo se oporavi i osvoji zlato u Pyeongchangu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 250256
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr