22.01.2007.      

Autor: Goran RazićPhoto: HZUTS 

XVIII. Interski kongres

Od 29.01. do 04.02.2007. na korejskom skijalištu Yong Pyongu održat će se najveći skup učiteljske i trenerske struke na području skijanja – Interski kongres.

Nakon posljednjeg Interski-a, koji se održao u švicarskoj Crans Montani 2003. g., ovo je ukupno 18. po redu i treći na kojem će hrvatski Demo team prikazati svoj show, razne elemente škole skijanja te isto tako provesti radionice i predavanja na temu metodike skijanja.

Ime ovogodišnjeg Interski-a je "All that ski", a očekuje se kako će ovo ujedno biti i najveći kongres od osnutka saveza 1951. godine. Sve zemlje članice IVSS, IVSI i ISIA saveza bit će aktivne sudionice ovog velikog skupa koji se održava svake 4 godine.

Hrvatsku će zastupati Demo team Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS), a u kojem su Ivica Franjko, Igor Kecerin, Pavle Zubundžija, Ozren Rađenović, Luka Dobrinić, Boris Petljak, Nikola Androšević, Leon Tomislav Gregurić, Danko Štrbac, Davor Pavušek te treneri Damir Blašković i Goran Lanc. Prema najavama na Interskiu bi, osim ostalih najavljenih sadžaja, po prvi puta trebao biti prezentiran i novi film hrvatske škole skijanja.

Hrvatskim predstavnicima želimo puno sreće u svojim nastupima, a detalje o kongresu možete potražiti na službenoj stranici Interskia.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 434036
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr