02.07.2007.      

Autor: Matija KraljIzvor: Cro Ski  

Matea Ferk - još uvijek problemi s koljenom!

Hrvatska alpska B skijaška reprezentativka, mlada Riječanka Matea Ferk, još uvijek se, na žalost, bori s posljedicama prošlosezonske ozljede koljena lijeve noge zadobivene na sjevernoameričkoj turneji FIS Svjetskog kupa.

Nakon operacije obavljene 13. prosinca 2006. te obavljenih rehabilitacije i kondicijskih priprema u Termama Selce, te u Rijeci, problemi za Mateu Ferk nisu još, na žalost, završili.

Unatoč pokušaju skijanja u travnju, pa ponovnom pokušaju skijanja u lipnju mjesecu ove godine, pokazalo se da bolovi u koljenu ipak ne dozvoljavaju puni angažman, te je 17. lipnja 2007., po obavljenom novom pregledu kod dr. Miroslava Hašpla, te po ponovno obavljenoj magnetnoj rezonanciji, ustanovljeno da meniskus koji je šivan pri prvoj operaciji nije uspješno zarastao te da se mora pribjeći novom zahvatu.

Vodstvo Hrvatskog skijaškog saveza, trener Matee Ferk Slaviša Weiner, te dr. Hašpl odlučili su se sada tako da se 9. srpnja 2007. na Mateinu koljenu obavi nova artroskopija, nakon čega bi za Mateu iznova trebao uslijediti oporavak, kondicijske pripreme, a onda konačno i skijanje, ovoga puta, za nadati se, uistinu punim angažmanom!

Sretno, Matea!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 258948
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr