NATJECANJA

»

SKIJANJE

28.11.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto
: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Lake Louise: Težak pad Maruše Ferk

Slovenska skijaška reprezentativka Maruša Ferk vrlo je neugodno pala na prvom treningu za spust skijašica u Lake Louiseu.

Maruša, koja je niz stazu krenula sa startnim brojem 3 uz uobičajene scene koje nikada ne želimo vidjeti na skijaškim stazama helikopterom je sa staze potom transportirana u bolnicu. Prve informacije iz slovenskog tabora ipak govore o dosta 'sreće u nesreći' sukladno težini pada. Slovenki je najviše, čini se, stradao gležanj, dok koljena nisu pretrpjela nikakvu ozbiljniju ozljedu. Prisilna stanka zbog oporavka procjenjuje se na četiri do šest tjedana.

Na drugom treningu spusta u Lake Louiseu prošloga je tjedna teže pao, podsjećamo, i Daniel Albrecht. Točne informacije o punoj težini njegove ozljede koljena još se iščekuju, no Švicarac koji je prije nekoliko godina teško nastradao u Kitzbühelu te se od tog pada nikada natjecateljski u potpunosti nije potom oporavio, sasvim je blizu završetka skijaške karijere.

Prvim treningom spusta skijašica u Lake Louiseu dominirala je, inače, Lindsey Vonn. S najbržim vremenom gotovo punu sekundu bržim u odnosu na drugoplasiranu Mariu Höfl-Riesch.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

    Prikazano 0 od 0 komentara

    Sve komentare pogledajte na forumu

    • Vijesti

    • Info

    • Interview

    • Povijest

    © Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 195942
    Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
    Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

    ISSN 1845-5891

    e-mail: info@skijanje.hr

    Marketing:
      marketing@skijanje.hr