11.04.2008.      

Autor: Goran Razić

Izvor: BHski
Photo: Jahorina, arhiva Skijanje.hr

 

BIH skijališta najavljuju kraj sezone

Iako je većina bosansko-hercegovačkih skijališta zatvorena, ona najupornija, poput Bjelašnice i Jahorine, svoj službeni kraj sezone najavljuju za nedjelju 13.04.2008.

Očekivan i logičan kraj skijaške sezone došao je i na skijalištima u okolici Sarajeva. Iako je visina snijega za ovo doba godine još uvijek visoka, česta i jaka kiša te južina, koja posljednjih dana ne napušta bosanske planine, krivi su za kraj ove relativno dobre skijaške sezone. Staze su i na Bjelašnici i na Jahorini vrlo mekane te je izlazak na stazu strojem za uređenje staza vrlo riskantno, no ukoliko se vremenske prilike imalo poprave staze bi trebale raditi narednu subotu i zaključno u nedjelju.

Prema pisanju BHski-a, Bjelašnica neće spavati do naredne zime. U planu su velike investicije koje će zasigurno obradovati domaće skijaše. Otvoreni natječaji za gradnju nove gondole te izgradnje sustava umjetnog zasnježenja dovoljan su razlog za optimizam uoči skijaških sezona koje su pred nama. Većina investicija trebala bi zaživjeti već uoči sezone 2008/2009., no koliko je to ostvarivo preostaje nam vidjeti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 350860
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr