21.03.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Nakon teške ozljede prva objavljena fotografija Daniela Albrechta s oporavka u bolnici u Bernu, Skionline.ch 

Danielu Albrechtu sve bolje i bolje

22. siječnja u austrijskom Kitzbühelu teško nastradali švicarski ski reprezentativac polako, ali sigurno, napreduje na putu oporavka i povratka u normalan život.

Polagani, ali sigurni napredak Daniel Albrecht trenutno ostvaruje na području oporavka koordinacijskih sposobnosti te sposobnosti kretanja. A opće zdravstveno stanje oporavilo mu se do mjere da je spreman za još jedan operativni zahvat na prsnom košu, koji bi trebao sanirati štetu nastalu uslijed pada na treningu spusta na "Streifu".

Krug posjetitelja Albrechtu je i nadalje sužen na krug njemu najbližih ljudi. A po povratku sa završnice FIS Svjetskog kupa u Areu u bolnici u Bernu posjetio ga je i jedan od njegovih najvećih prijatelja - najugodnije švicarsko iznenađenje aktualne sezone Carlo Janka.

Daniel Albrecht u međuvremenu je već pogledao snimku teškog pada u Kitzbühelu. Pada kojega, kako je bilo i za očekivati, u njegovu izravnom sjećanju još uvijek nema. Kod Daniela Albrechta želja za povratkom natjecateljskom alpskom skijanju definitivno je prisutna. Jednako kao i svijest da je taj povratak u ovome trenutku još uvijek sasvim, sasvim neizvjestan.

Zbog potreba neometane rehabilitacije, Albrechtov kontakt s novinarima (širom javnosti) u ovome trenutku još uvijek nije moguć.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1245100
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr