19.03.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Ivica, ali i Janica na Red Bull SKILLS-ima

Švicarski organizatori obznanili su potvrdu nastupa Ivice, ali vrlo zanimljivo i Janice Kostelić na jedinstvenoj utrci u Lenzerheideu (SUI).

Riječ je, podsjećamo, o natjecanju na kojem se na jednoj stazi, bez promjene skija, vozi set redom spustaški, pa slalomski, pa veleslalomski, pa superveleslalomski postavljenih vrata.

Tina Maze, Tina Weirather, Didier Defago, Nicole Hosp, Frida Hansdotter, Christof Innerhofer, Marco Büchel, Manuel Osborne-Paradis, Eva-Maria Brem, Rok Perko neki su od natjecatelja Svjetskog kupa također potvrđenih za nastup. Sama utrka održava se u nedjelju, 29. ožujka, od 11 sati. A odluka Janice Kostelić za nastupom, blago je rečeno, poprilično medijsko iznenađenje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 19. ožujka 2015.   21:20h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Pa ide se zekati s burazom malo, niš čudno. Ovo natjecanje bi se inače moglo nazvati i kombinacijom (u nedostatku prave). :)
  • Objavljeno: 19. ožujka 2015.   14:56h

    Član od:
    13.10.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Slavonski Brod

    hoće kraljica da im pokaže tko je tko

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 547987
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr