05.09.2011.      

Autor: Ivan Kašuba 

Vlastito skijalište u toplini doma

Prva računalna simulacija skijališta uskoro će ugledati svjetlo dana. Pogledajte prve slike i video ove jedinstvene igrice u skijaškom svijetu.

Da li ste se ikada zapitali kako je to biti menadžer jednog skijališta i upravljati svim poslovima koji se na njemu događaju, te donositi odluke za koje ste sami odgovorni? Ako jeste, onda je ova igrica stvorena za vas. Nakon dužeg vremenskog perioda deficita igrica za sve zaljubljenike u skijanje, na tržištu će se uskoro moći kupiti do sada najrealnija simulacija skijališta, Skiregion simulator 2012.

Scenarij igre odvija se u jednom od najvećih i najpoznatijih skijališta u Alpama, švicarskom Zermattu. Ski simulator stavlja igrača u fascinantan svijet planina, gdje je fokus igre usmjeren na funkcioniranje skijališta upravljan vašom voljom, željom i idejama razrađenih do najsitnijih detalja.

Samo igranje počinje kreiranjem vašeg osobnog profila na koji će se tijekom vremena graditi vaša karijera kao menadžera. Tako će jedne od vaših svakodnevnih zadaća biti osim donošenja odluka i čišćenje lokalnih cesta, dostava hrane na skijalište, servis i upravljanje skijaškim žičarama i strojevima, briga o količini snijega i dodatnom zasnježenju, zatim osiguranje i transport unesrećenih i još mnoštvo situacija koje se svakodnevno događaju na skijalištu.

Kako ništa nije prepušteno slučaju potvrđuje i kompatibilnost igrice sa joystick-volanom za upravljanje strojevima, multiplayer način igre, dan/noć modus, te mogućnost skidanja novih vozila, karata i dodataka s Interneta.

Datum izlaska Skiregion simulatora 2012, predviđen je za polovicu listopada, i to u verziji za PC i Mac računala.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 13. rujna 2011.   17:53h

    Član od:
    13.09.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Postoji več jedna slićna igrica.
  • Objavljeno: 05. rujna 2011.   16:01h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Bas me cudi da nisu izabrali Sljeme za temu....bilo bi puno zanimljivije nego upravljati Zermattom...!!

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 222362
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr