PROIZVOĐAČI

»

SALOMON

06.05.2007.      

Autor: Matija KraljPhoto: A. Deneriaz, Zoom Agence 

Deneriaz s Atomica na Salomon

Spustaški olimpijski pobjednik iz Torina 2006. odlučio se na promjenu dobavljača skija za iduću sezonu.

31-godišnji Antoine Deneriaz, koji je do sada skijao na Atomicu, sukladno novopotpisanom ugovoru od iduće sezone prelazi na Salomon. A Salomonu Deneriaz, i to ne samo iz patriotsko-francuskih razloga, u ovome trenutku stiže kao idealna zamjena za nedavno umirovljenog Fritza Strobla.

San o pobjedi jednog Francuza, na izvorno francuskim skijama (iako danas u stranom vlasništvu, nap.a.), i to još u Francuskoj za Francuze sada kreće prema FIS Svjetskom prvenstvu, a koje će se 2009. godine održati u Val d'Isereu.

A sezonu 2006/07. Deneriaz će svakako željeti što prije zaboraviti, budući da je u spustu najbolji rezultat u FIS Svjetskom kupu ostvario plasmanom na za njega samo 22. mjesto, dok je u superveleslalomu jednom bio peti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 11535
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr