09.01.2016.      

 

Isprobajte zimske radosti u Salomonu

Ne propustite skijaške testove na Sljemenu 31.01. i 06.02. Čekamo vas!

Salomon predstavlja nove revolucionarne pristupe u oblikovanju skija i ove godine su za vas pripremili brojne novosti. Svjesni su da je teško pratiti sve nove trendove na tržištu, a još teže odlučiti se za kupovinu primjerenog modela između različitih modela i proizvođača. Da bi vam taj izbor olakšali, i ove sezone organizirat će skijaške testove , neki od testova će se održati na Sljemenu gdje ćete moći isprobati skije, a pri izboru najboljih za vas pomoći će vam iskusni Salomonovi savjetnici.  

NOVOSTI - UREĐENI TERENI:

Oni najbrži moći će na testu skija isprobati potpuno nove skije X-MAX, koje kombiniraju najbolje tehnologije iz Svjetskog kupa, a istovremeno su iznimno vodljive i udobne. Radi se o proizvodu Salomonovog natjecateljskog odjela, koji je napravljen uz pomoć prvaka, inženjera i dizajnera koji su svoje znanje i iskustvo usmjerili u razvoj najboljih skija. Najbolje karakteristike skija X-MAX od sad su dostupne i širem krugu skijaša kroz liniju X-PRO. U razvoj ovih skija Salomon je uključio sve svoje najbolje tehnologije iz razvojnog odjela i na taj način iznimnost i vrhunsku izradu učinio dostupnima i rekreativnim skijašima. Sustav POWERLINE u kombinaciji s pločom od titana brine da biste skije kontrolirali bez većeg napora i pri tome se osjećali sigurno. Da bi prelazak između zavoja bio jednostavan i lagan brine CARVE ROCKER, dok SEMI TWIN TAIL tehnologija stražnjeg dijela skija oprašta pokoju grešku i omogućava kontrolu nad skijama i onda kad ste već umorni.

-.--.-

NOVOSTI - ALL MOUNTAIN:

Ljubitelji uređenih staza koji ponekad vole skrenuti u svježi pršić, s veseljem će isprobati omiljenu ALL MOUNTAIN seriju skija X-DRIVE. Radi se o najtočnijim i najsvestranijim ALL MOUNTAIN skijama do sad. Odlikuje ih točnost i stabilnost u zavoju, a istovremeno su okretne i lako vodljive. Salomon je time postigao beskompromisne karakteristike na uređenim terenima i lako manevriranje na neuređenim podlogama. Konačni rezultat je serija skija s kojima ćete se samopouzdano i odlučno spustiti niz padine bez obzira na izazove snježne podloge koja je pred vama.

-.--.-

NOVOSTI - ŽENSKE SKIJE:

Salomon već niz godina posvećuje veliku pozornost  razvoju ženskih skija. Njihov cilj nije smo razvoj skija za one koje novu karving tehniku skijanja tek usvajaju, već žele zadovoljiti i odlične rekreativne skijašice koje od skija zahtijevaju više! Najzahtjevnije skijašice koje žele beskompromisno prianjanje, odličan kontakt s podlogom, a istovremeno mirnoću u zavojima i jednostavnu vodljivost, poželjet će model W-PRO SW.

-.--.-

Sve najbolje karakteristike i tehnologije skija W-PRO SW od sad su udružene u sasvim novoj liniji ženskih skija namijenjenih rekreativkama koje uživaju na snijegu tijekom cijelog dana, a istovremeno žele i lijep dizajn! Zajednička karakteristika novih skija je iznimna stabilnost, lagana vodljivost u zavojima, niska težina i osjećaj sigurnosti u svakom trenutku, bez obzira na snježne uvjete!

-.--.-
-.--.-
-.--.-

To su samo neke od novosti koje Salomon priprema za nadolazeću zimsku sezonu. Više o smjernicama, tehnološkim novostima, redizajnu i još puno više možete saznati na vašem najbližem skijalištu. Testirajte nove Salomon skije i prepustite se iskusnoj Salomon ekipi koja će vam pomoći pri ispravnom odabiru opreme i dodatnim savjetima olakšati izbor!

GDJE i KADA?

Sljeme - nedjelja 31.01.2016.
Sljeme - subota 06.02.2016.

Više na: www.salomon.com/cr 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 153903
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr