PROIZVOĐAČI

»

SALOMON

08.07.2009.      

Autor: Goran VukelićPhoto: M. Blardone, Zoom Agence  

"Mad Max" opet na Salomonu

Massimiliano Blardone odabrao Salomon za dobavljača skija i pancerica.

Nakon samo jedne godine provedene na Dynastaru, Massimiliano Blardone se vraća na Salomon. Odluku je priopćio sam "Mad Max", kako ga Talijani vole nazivati, a mada to nije izrijekom naveo, sigurno ga je na to dijelom navela i kriza koja trese Rossignol. Naime, Dynastar je dio Rossigonolove grupacije te se odluke o štednji na natjecateljima, o kojima smo već pisali, primjenjuju i na njega.

Blardone se tako vraća u Salomonovo jato, iz kojeg je "odlepršao" 2006. Ne predaleko, jer je dvije godine vozio na skijama iz iste grupacije, Atomicu. Sada se vraća na materijal s kojim je postigao prve uspjehe, a do sada je ovaj talijanski specijalist za veleslalom nanizao četiri pobjede u Svjetskom kupu te tome pridodao još 13 plasmana na niže stepenice podija.

"Vraćam se na Salomon u posebno važnoj sezoni, olimpijskoj. Bit će to moje treće olimpijske igre i bilo je bitno napraviti dobar izbor materijala, pobjednički izbor! Zato sam odabrao Salomon. Želim pobjeđivati u sljedećoj sezoni i mislim da će to s mojim iskustvom i ovim materijalom biti lako ostvarivo", kazao je Blardone koji se pridružio u kolegama iz reprezentacije, G. Rocci i D. Simoncelliju, na Salomonu. Mad Maxa od 13. do 17. srpnja čekaju testiranja materijala na francuskom ledenjaku Les 2 Alpes te krajem mjeseca put prema Južnoj Americi gdje će odraditi ljetne pripreme.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 248130
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr