11.12.2014.      

 

Novi Salomon X-PRO

Možete li zamisliti skijaške cipele u potpunosti prilagođene stopalu? Novi Salomon X-PRO omogućuje baš to!

S tehnologijom CUSTOM SHELL 360° lako se, za svega dvadeset minuta, skijaška cipela potpuno inidividualno prilagodi, a vanjski dio oblikuje se tako da postane potpuno adaptiran na stopalo.

Salomon X-PRO predstavlja novu generaciju skijaških cipela, koje visoke performanse cipele nadopunjuju udobnošću, sve na način kako to još niste nikada doživjeli.

Več spomenuti Custom Shell 360° treća je već, inače, generacija te tehnologije, koja omogućava potpuno prilijeganje skijaške cipele.

-.--.-

No posebnost Salomon X-PRO cipele predstavlja i potpuno novi koncept unutarnjeg dijela cipele, imena My Customfit 3D, kod kojega se radi o trodimenzionalnom oblikovanju na najkritičnijim dijelovima stopala, oko gležnja i pete.

-.--.-

Salomon X-PRO nije samo sinonim za iznimnu udobnost - pri razvoju cipele velika je pažnja bila, naime, namijenjena i samim performansama iste. Sustav naziva TWIN FRAME Salomonova je posebnost, jer je vanjski dio cipele sastavljen, zapravo, iz dva dijela. Donji dio sastoji se od tvrđeg materijala, što cipeli daje veću dozu stabilnosti, dok je gornji dio napravljen od mekšeg PU materijala, a koji je opet zadužen za bolji grip.

Za što bolji prijenos sila u zavojima zaslužan je Oversized Pivot. 24-milimetarski vijak jednakomjerno razdjeljuje sile po cijeloj cipeli, što opet doprinosi puno jednakomjernijim i preciznijim pritiscima na skiju kroz zavoje. Salomon X-PRo linija u svojoj će cjelini zasigurno zadovoljiti kako one njazahjtevnije skijašice i skijaše, tako i one koji su u potrazi samo za najudobnijom skijaškom cipelom za cjelodnevno skijanje.

-.--.-

Više informacija na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 221499
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr