28.01.2015.      

 

Salomon linija ženskih skija Origins

Salomonove skije ženske serije Origins plod su dugogodišnjeg razvoja linije skija namijenjene nježnijem spolu.

Cilj je bio izrada svestranih skija, koje će ponuditi sve što je jednoj skijašici potrebno za potpuno uživanje na snijegu. A pažljivo odabrani materijali prilagođeni su ženskom stilu skijanja, manjoj težini, lakšoj vodljivosti te jednostavnijoj izmjeni smjerova pri skijanju.

Origins skije združuju obilježja klasičnih carving skija sa sustavom Powerline, koji omogućuje veće opraštanje pogrešaka te veću kontrolu nad skijama. Za precizniji prijenos snage na rubnike, i njihov bolji odziv, zadužen je dvojni sloj Monocoque ojačavajućih vlakana. U cijelu priču dodan je još i Carve Rocker, koji olakšava upravljanje skijama te skijama daje dodatnu "plovnost".

Za zaigrane izmjene smjerova pri skijanju te za više samopouzdanja i stabilnosti brinu se i vezovi lagano pomaknuti prema naprijed. A simpatični dizajn također je velika prednost ove serije skija.

Unutar same serije Origins obuhvaćen je veći broj modela. Salomon skije LAVA namijenjene su nešto boljim skijašicama.

-.--.-

PURE WHITE su lagane skije za zaigrano skijanje.

-.--.-

Dok skije LAGOON omogućuju lagano skijanje, u svim uvjetima, kroz čitav dan, i izrazito su blagonaklone prema pogreškama pri skijanju.

-.--.-

Više o samoj Salomon ženskoj seriji Origins saznati se može i na www.salomon.com/cr/    

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4711226
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr