12.02.2014.      

Autor: Amer Sports Austria GmbH, podružnica Slovenija

 

Salomon: X-PRO skijaške cipele

Salomon predstavlja X-PRO skijaške cipele s najboljim fitingom dosad.

Kombinacijom Salomonove TwinFrame tehnologije i posve novim konceptom unutarnje cipele, X-PRO predstavlja slijedeću generaciju skijaških cipela, koja dopunjuje kapacitet cipele udobnošću kakvu još niste doživjeli.

Koje su posebnosti nove X-PRO cipele? Potpuno novi koncept unutarnje cipele, nazvan MyCustomfit 3D, koji predstavlja 3-dimenzionalno oblikovanje na najkritičnijim dijelovima stopala, oko gležnja i pete. Kod običnih cipela se za unutarnji dio upotrebljavaju 2 ravna komada vezanog materijala, koji je sašiven ili spojen s ravnim dnom. MyCustomfit3D unutarnja cipela je stvarno izrađena u 3 dimenzije i oblikovana prema stopalu. Rezultat je udobnost koju još niste doživjeli. Za još veću točnost moguće je cipelu termički u potpunosti oblikovati prema stopalu.

"Naš cilj pri razvoju ove cipele bio je stvoriti nov pojam za udobnost skijaške cipele najvišeg kapaciteta", obrazlaže Paul Eric Chamay, Salomonov voditelj razvoja X-PRO cipela i dodaje: "Više godina oblikovali smo školjku cipele tako da bi što bolje pristajala uz stopalo, ali je unutarnji dio cipele i dalje bio vrlo jednostavan i plošan. Salomonova iskustva u razvoju različitih vrsta obuće pomogla su nam da dođemo do ideje da promijenimo princip unutrašnjosti cipele. Već prvi prototipovi su opravdali naša očekivanja."

Kod X-PRO ne radi se samo o obnovljenom unutarnjem dijelu cipele. Uz Salomonovu TwinFrame tehnologiju s 360 CustomShell, koja je produžena do vrha cipele za još više udobnosti, cijela se cipela može u samo 20 minuta prilagoditi svakom stopalu.

Za optimalno držanje zavoja brine Oversized Pivot, a za lakše obuvanje sustav Sensifit. X-PRO namijenjene su dobrim skijašima, koji žele visoku udobnost tijekom cijelog dana, bez žrtvovanja točnosti i kapaciteta skijaške cipele.

Više informacija na: www.salomon.com/cr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4721990
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr