04.01.2016.      

Autor: Amer Sports

 

X-MAX i X-PRO - Jeste li spremni za potpunu kontrolu?

X-MAX su svestrane skije za cjelodnevne užitke na uređenim terenima. Odlikuje ih kombinacija najboljih tehnologija koje koriste i natjecatelji u Svjetskom kupu. No skije su i dalje udobne i iznimno vodljive

Tehnologija Powerline Carbon brine se za izuzetnu kontrolu, stabilnost i mirnoću skije za prijeko potrebnu sigurnost u svakom zavoju. Tvrda jezgra brine se za dodatnu stabilnost i odaziv, ali i za maksimalan kontakt skije s podlogom. Dvostruki sloj titana brine se za bolju kontrolu i daje skiji torzijsku stabilnost u zavojima, dok nova Honeycomb konstrukcija na prednjem dijelu skije pomaže manjoj masi skije i mirnijem prelasku preko neravnina.

-.--.-

Uz pomoć Carve Rockera prelazak iz zavoja u zavoj je iznimno lagan i brz, Semi Twin Tail tehnologija zadnjeg djela skije omogućava da skija oprašta greške i istovremeno povećava kontrolu nad skijama čak i kada ste umorni.

-.--.-

X-Pro - točnost, stabilnost i odaziv pri svim brzinama i to cijeli dan!

Najvažnije značajke skija X-Max sada su dostupne širem krugu skijaša i to s linijom X-Pro. Za razvoj ovih skija Salomon je uključio sve svoje najbolje tehnike iz razvojnog odjela te je na taj način približio izvrsnu izvedbu i rekreativnim skijašima.

-.--.-

Sistem Powerline brine se da je moguća kontrola nad skijama bez većeg napora, dok Carve Rocker i Semi Twin Tail tehnologija zadnjeg djela skije, baš kao i kod X-Maxa, brine za upravljivost skije čak i kada ste umorni.

-.--.-

Radijusi i dužine skija su na raspolaganju u vrlo širokoj paleti, tako da bi trebali biti zadovoljeni i skijaši koji preferiraju kratke i zaigrane zavoje, ali i skijaši željni većih brzina i dužih zavoja. Na taj način Salomon je donio vrhunske skije, koje su ujedno i lako vodljive i sa kojima ćete moći uživati na snijegu tijekom čitavog dana. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 248310
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr