09.03.2011.      

Autor: Vida Senci 

Austrija ostala bez slalomskog trenera

Slalomski trener austrijske reprezentacije, Christian Hoeflehner, dao otkaz.

Kako je objasnio, Hoeflehner želi posvetiti više pažnje svojoj obitelji te također svojim znanjem pridonijeti mladim skijašima.

"Samo želim provoditi više vremena sa svojom obitelji, što je u ovoj situaciji vrlo zahtjevno budući da sam ekipni trener. Uz to, uskoro  stiže i prinova u obitelji", rekao je Austrijanac koji je od 1999. bio trener nekoliko austrijskih ekipa u Svjetskom kupu, a jedina sezona koju je propustio bila je 2006/07.

"Bio je to prekrasan period s mnogo prekrasnih trenutaka. Rad s muškom reprezentacijom je bio vrlo zanimljiv i želio bih zahvaliti svima koji su bili uključeni u taj rad. U budućnosti bih želio ostati u skijanju i podijeliti svoje znanje s mlađim skijašima", objasnio je Hoeflehner.

Glavni trener skijaša unutar austrijskog saveza, Mathias Berthold, nije krio razočaranje ovom odlukom, ali...

"Christian je tako odlučio i ja mu želim zahvaliti na svemu što je dao austrijskom skijanju i želim mu sreću u budućnosti. U sljedećih nekoliko tjedana Savez će odlučiti tko će sljedeće sezone preuzeti njegovu poziciju", rekao je Berthold.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 320188
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr