Skijanje.hr

03.02.2011.      

 

Biramo najbolje u sezoni 2010/2011

Kreće velika godišnja anketa u kojoj će, kao i svake sezone, čitatelji odabrati tko je zaslužio titulu Najboljeg u sezoni 2010/2011.

Svake godine od veljače do kraja travnja Skijanje.hr provodi  veliku godišnju anketu u kojoj vi birate što vam je ove sezone bilo najbolje. 

I ove sezone, baš kao i proteklih, pripremili smo anketu u kojoj možete odabrati koje je to skijalište prema vašem izboru ove sezone primjerice bilo najbolje uređeno, imalo najljubaznije djelatnike, najbolje staze ili najbolji noćni provod itd.

Također, možete odlučiti i koji je to dućan ili servis bio najbolji u vašem gradu, a koja oprema se pokazala najboljom.

Anketu mogu ispuniti svi registrirani članovi, a glasati se može samo jednom.

Glasati možete sve do kraja travnja, a početkom svibnja objavit ćemo rezultate. Također, kao i uvijek, uprave skijališta, dućana, servisa i distributere opreme obavijestiti ćemo o rezultatima ankete, koja će još jednom pokazati tko su najbolji od najboljih!

Klik na ispunjavanje ankete

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5309825
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr