30.03.2011.      

Autor: Vida Senci 

Slovenija izabrala najbolje skijalište

U susjednoj nam 'deželi' završen je 20. izbor najboljeg skijališta, a ove je godine Cerkno prekinulo dominaciju Krvavca.

Jedan od najstarijih izbora ove vrste, izbor najboljeg skijališta, i ove je godine održan u Sloveniji. Pod pokroviteljstvom Alpe Adria Media Marketinga i uredništva radijske postaje "Dobro jutro, Slovenija" glasovanje za ovosezonsko najbolje skijalište trajalo je tri mjeseca, tijekom kojih je glasovalo čak 45 tisuća ljudi, što je dvostruko više nego dosadašnjih sezona. A glasove je dobilo čak 87 slovenskih skijališta.

Kao i dosadašnjih sezona, i ove se natjecalo u tri kategorije - mala skijališta, srednja skijališta i velika skijališta. U kategoriji malih kijališta prvo mjesto je osvojilo Ribniško Pohorje, drugo je bilo Celjska Koča, dok se na treće mjesto smjestilo RTC Jakec - Trije kralji. U kategoriji srednjih skijališta, najveći broj glasova dobile su Golte, a slijede STC Stari Vrh i Soriška planina.

U kategoriji velikih skijališta pobjedu je odnio Ski centar Cerkno (naslovna fotografija), drugo mjesto je osvojio Krvavec, koji je dosadašnjih sezona dominirao ovim izborom, dok je treće mjesto pripalo Rogli. Četvrto mjesto pripalo je debitantu u ovoj kategoriji - skijalištu Kope.

Na proglašenju pobjednika održanom u Ski centru Cerkno, također su dodijeljene nagrade za obiteljima 'najprijateljskije' organizirano skijalište, a naslovi su pripali sljedećima: Rogla, Kope, Celjska koča, Jakec - Trije kralji, Kranjska Gora i Cerkno.

Ovom prigodom podsjećamo ujedno i sve registrirane članove Skijanje.hr-a da svoje glasove u našoj tradicionalnoj anketi izbora najboljeg skijališta u sezoni 2010/11. mogu dati popunjavanjem anketnih pitanja sve do kraja travnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4719162
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr