30.03.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Dvostruko slavlje Natka Zrnčić-Dima

Natko Zrnčić-Dim ostvario je superveleslalomske pobjede i na FIS superveleslalomu i na superveleslalomu Otvorenog prvenstva Slovenije voženima danas na Krvavcu (SLO).

Na samoj FIS utrci Natko je odskijao vrijeme 59.56, uz 35 stotinki sekunde prednosti u odnosu na Andreja Jermana (SLO) te 74 stotinke sekunde prednosti u odnosu na Roka Perka (također SLO). Tin Široki i Sebastian Brigović na toj su utrci zauzeli 9. i 10. mjesto, dok je Filip Zubčić bio 19.

I na superveleslalomu Otvorenog prvenstva Slovenije Natko je iznova bio brži od Jermana i Perka na drugom i trećem mjestu. Sebastian Brigović na ovoj je utrci bio 9., Tin Široki 14., a Filip Zubčić 17.

Današnja dva rezultata Natku su donijela 8.00 odnosno 9.00 FIS superveleslalomskih bodova ('točaka'). Što su ujedno njegovi uvjerljivo najbolji Super G FIS bodovi dosadašnje karijere te će mu svakako donijeti pomak unaprijed na FIS-ovoj listi najboljih superveleslalomaša svijeta i popraviti startne brojeve za iduću sezonu u ovoj disciplini.

Od završnice Svjetskog kupa u Lenzerheideu Natko je i inače upisao nekoliko lijepih rezultata na FIS utrkama i utrkama nacionalnih prvenstava, kao što su još jedno drugo slalomsko mjesto na FIS utrci te četvrto mjesto na slalomu Otvorenog prvenstva Slovenije u Sloveniji ili drugo mjesto na FIS spustu te osmo mjesto na spustu Otvorenog prvenstva Austrije u Saalbachu (AUT).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 302145
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr