NATJECANJA

»

SKIJANJE

20.03.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Nac. prvenstvo Austrije SL (m): Natko 4., Matej 9.

Natko Zrnčić-Dim odličan 4., Matej Vidović 9. na slalomu nacionalnog prvenstva Austrije danas održanom u Innerkemsu (AUT).

Na slalomskoj utrci nacionalnog prvenstva Austrije pobjedu je u vremenu 1:50.35 odnio Krystof Kryzl (CZE). Na drugom mjestu za Kryzlom je za 12 stotinki sekunde zaostao Mario Matt (AUT). Treći je uz 41 stotinku sekunde zaostatka bio još jedan Čeh, Filip Trejbal. Dok je Natko na četvrtom mjestu za pobjedničkim vremenom zaostao za 94 stotinke sekunde.

Zaostatak Mateja Vidovića na 9. poziciji iznosio je u odnosu na pobjedničko vrijeme 2.17 sek. Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu, a Filip Zubčić drugu slalomsku vožnju.

Filip je, inače, jučer u Innerkremsu nastupio i na veleslalomu nac. prvenstva Austrije. I zauzeo 30. poziciju uz 5.05 zbrojenih sek. zaostatka u odnosu na pobjednika Christopha Noesiga (AUT).

Cjeloviti rezultati slalomske utrke

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 196232
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr