Skijanje.hr

04.08.2010.      

Autor: Ivan Kašuba 

Farmeri koče kandidaturu Münchena za ZOI

O skupini njemačkih poljoprivrednika u konačnici bi mogao ovisiti uspjeh ili neuspjeh Münchena u pokušaju da postane prvi grad koji je ugostio ljetne i zimske olimpijske igre.

Nakon što se München, zajedno s obližnjim skijaškim kompleksom Garmisch-Partenkirchenom, uspješno kandidirao za domaćina Zimskih olimpijskih igara 2018., naišao je i na prvi "kamen spoticanja" u mogućoj realizaciji projekta.

Udruga pašnjaka Garmisch, kako se sada čini, grčevito se odupire davanju svojih zemljišta na raspolaganje za potrebe ZOI-a. Naime, do sada su se samo dva od oko 80 vlasnika nekretnina dogovorila da bi dali svoju zemlju na raspolaganje u slučaju održavanja Olimpijskih igara, izjavio je predsjednik udruge Josef Glatz.

Sve oči, kako se čini, uprte su u seljake već spomenutog gradića, u nadi kako će ipak pomoći u realizaciji ovoga velikog sportskog događanja. Ukoliko ustraju u svojem naumu, bez grada sa svjetski poznatim skijalištem Garmischem, gotovo sigurno ponuda Münchena bit će dovedena pod veliki znak upitnika.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3972956
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr