30.04.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Hrvatski ski savez proglasio najbolje

Hrvatski skijaški savez u Krku na Krku danas je proglasio svoje najbolje 'alpince', 'nordijce' i snowboard natjecatelje te klubove za sezonu 2010/11.

Među alpskim natjecateljima velikih iznenađenja, naravno, nema.

Ukupni pobjednik FIS Svjetskog skijaškog kupa Ivica Kostelić najbolji je skijaš, Ana Jelušić najuspješnija skijašica u sezoni 2010/11. Najboljom juniorkom i juniorom proglašen je bratsko-sestrinski par Tamara i Filip Zubčić. Najuspješniji dječak je Istok Rodeš, najuspješnija djevojčica Andrea Komšić, dok je najbolji trener Ante Kostelić.

Pobjednik Elan CroSki kupa je Skijaški klub Medveščak iz Zagreba. A u sklopu Elan CroSki kupa pojedinačno najbolja cicbanka i ciciban su Ida Štimac i Dario Komšić. Najbolja mlađa djevojčica i dječak Lana Zbašnik i William Vukelić. Dok su najbolja starija djevojčica i dječak i Andrea Komšić i Istok Rodeš.

Najuspješnija hrvatska snowboarderica i snowboarder u sezoni 2010/11. su Anja Štefan i David Sutlović. Dok je najbolji klub tzv. "Snowboard.toura" Snowboard klub RI-FUN. Najbolji snowboard juniorka i junior "Snowboard.toura" su Paulina Berislavić i Gregor Manzin. Dok su najuspješniji seniori Morena Makar i Luka Ivica.

Najperspektivnija hrvatska skijašica-trkačica je Rea Raušel. A najperspektivniji skijaš-trkač Edi Dadić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 51612
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr