NATJECANJA

»

SKIJANJE

24.10.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

U Söldenu Sofija, Ivica i Filip

Sofija Novoselić, Ivica Kostelić i Filip Zubčić hrvatski "starteri" na veleslalomskim utrkama otvaranja nove sezone Svjetskog kupa u Söldenu.

Ova vijest potvrđena je danas iz Hrvatskog skijaškog saveza.

Hrvatski natjecatelji zadnje dane prije početka sezone provode, inače, kako smo već javljali, trenirajući na ledenjaku Hintertux, gdje imaju vrlo dobre snježne uvjete, a prošlog tjedna su dva dana bili na treningu na stazi u Söldenu na kojoj će se ovog vikenda voziti utrke Svjetskog kupa.

Veleslalom skijašica u Söldenu za skijašice na rasporedu je u subotu, 26. listopada, sa startom prve vožnje od 9:45, a druge vožnje od 12:30 sati. U potpuno istim terminima vožnji svoj veleslalom u Söldenu odradit će dan kasnije i skijaši.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 307924
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr