01.01.2010.      

Photo: Tomba, Stenmark, Girardelli, Hypo Zagreb Ski Legends, arhiva Skijanje.hr 

Hypo Zagreb Ski Legends natjecatelji

U nedjelju 3. siječnja, nakon ženske slalomske utrke "Vip Snow Queen Trophy", u 16 sati je na rasporedu sada već treća za redom humanitarna utrka "Hypo Zagreb Ski Legends".

Donacija od 150 tisuća kuna s te će utrke iznova biti usmjerena Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri.

Konačna lista natjecatelja bit će objavljena na press konferenciji 2. siječnja s početkom u 17.45 sati, u kojoj će sudjelovati i natjecatelji. A do sada je potvrđeno sudjelovanje sljedećih skijaških zvijezdi i legendi:

Alberto Tomba, Atle Skaardal, Marc Girardelli, Christian Mayer, Peter Müller, Matjaž Vrhovnik, Kristian Ghedina, Boris Strel, Bojan Križaj, Janica Kostelić, Jure Košir, Hilde Gerg, Hans Enn, Špela Pretnar.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 261569
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr