18.03.2012.      

Autor i foto: Goran Razić

 

Ivica Kostelić: "Razina tuge je na maksimumu"

Mali slalomski Globus danas je u samo dva sata proputovao od Hrvatske do Austrije, zatim se ponovo činilo da je krenuo prema Hrvatskoj, da bi na kraju završio u Švedskoj. Tuga je velika, pogotovo kada se ne obrani 50 bodova prednosti.

Ivica Kostelić današnjom je pogreškom, prvom u ovoj sezoni, uspio razvući osmjeh na lice Austrijanca. No slavlje Hirschera, ako ga je uopće bilo, kratko je trajalo. Sudbina je htjela drugačiji rasplet. Sve to Ivici nije sjelo nimalo lako. Razumije se i zašto. 

"Danas sam zaista previše želio. Mislio sam da mogu 'odcarvati' prva četvora vrata pa sam to i pokušao. No nije baš išlo. Jednostavno me katapultiralo."

"Razina tuge je velika, no nemam si što zamjeriti za prvu vožnju. Nemam baš nešto pametno sada za reći, valjda me možete razumjeti", jasan i potišten bio je Kostelić nakon posljednjeg slaloma sezone. 

No pobjednik je zato bio u elementu...

"Znao sam da imam šanse kada sam vidio da su ispali Hirscher i Kostelić, ali moj primarni cilj je bio ostati fokusiran na skijanje i da budem što brži. To mi je bio cilj od ranije. Da ste me jučer to pitali rekao bih vam isto." 

"Što se tiče pritiska, naravno, osjetio sam svojevrsni pritisak na startu, ali znao sam i da neću biti toliko razočaran ako se spustim u cilj i ne budem na mjestu koje mi osigurava mali Globus.", iskren je bio (ne)očekivani osvajač malog Kristalnog globusa, Andre Myhrer.

-.-Goran Razić-.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247856
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr