24.03.2006.      

Autor: Goran Vukelić 

Jadranski slalom: info za gledatelje

Gdje i kako kupiti karte, koji je program, kako do Platka na dan održavanje trke...

Na današnjoj press konferenciji, osim detalja o samoj utrci, najavljen je i raspored događanja te ostale informacije za gledatelje.

Maja Despot, tajnica u Organizacijskom odboru 24. međunarodnog Jadranskog slaloma iznijela je informacije potrebne svima onima koji 01. travnja misle pohoditi Platak.

Ulaznice za Jadranski slalom prodavat će se na tri mjesta. Po cijeni od 10 kn zainteresirani će moći kupiti ulaznice na maloprodajnim mjestima glavnog sponzora Brodokomerc Nove već od danas, petka 24. ožujka. Također, ulaznice će se moći kupiti i u prostorijama Ski kluba Rijeka te na dan utrke na Platku po cijeni od 50 kn.

Što se tiče prijevoza na Platak, on će biti organiziran autobusima Autotroleja iz Rijeke i sa Grobnika. Na Platak se neće moći doći osobnim vozilima niti u vlastitom aranžmanu!

Polazak autobusa sa terminala Delta u Rijeci bit će u 7:00 sati, dok će sa Grobnika autobusi kretati u 7:30 i 8:30 (parkiralište uz karting stazu). Cijena povratne karte je 30 kn, a kupuje se na licu mjesta. Autobusi se vraćaju u 14:00 za Grobnik, te u 15:30 za Grobnik i Rijeku.

Ciljna ravnina bit će postavljena u podnožju staze Radeševo I. Prijevoz žičarom bit će omogućen samo natjecateljima, organizatorima te novinarima. Akreditacije su podijeljene u 5 kategorija: VIP gosti, gosti, novinari, natjecateljski timovi i organizatori.

Program Jadranskog slaloma:


9:00 – start 1. vožnje (ž)
9:45 – start 1. vožnje (m)
11:15 – start 2. vožnje (ž)
12:00 – start 2. vožnje (m)
13:30-14 – proglašenje pobjednika

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika može doći do eventualnih promjena u satnici. Ove odredbe vrijede samo za Jadranski slalom 01. travnja, dok se na utrke Otvorenog prvenstva Hrvatske u petak, 31. ožujka, može doći u vlastitom aranžmanu i bez ulaznica.

Podsjećamo gledatelje i da zima na Platku još nije gotova, te da se ne zavarate proljetnim temperaturama koje vladaju u Rijeci. Na Platku je još uvijek preko 2 metra snijega, te je potrebno odjeću, a pogotovo obuću prilagoditi višesatnom boravku na snijegu.

Želimo svima ugodan provod i zabavu, te da se okupimo u čim većem broju!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 232610
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr