Skijanje.hr

14.11.2011.      

Autor: Skijanje.hr

 

Katarina i Nadir skijaju u Koruškoj!

Poznati su pobjednici u nagradnoj igri putem koje je magazin Skijanje.hr darivao 2 x dvodnevni skipass za 2 osobe, koji vrijedi za čitavu Korušku.

S iznimno uvjerljivim brojem 'lajkova', a i ubilježenih bodova, za skijaške fotografije koje su postavili na Skijanje.hr Facebook zidu, skijanje na skijalištu po izboru u Koruškoj osigurali su Katarina Makarin i Nadir Madžarević.

Katarinu i Nadira molimo da nam se, što prije mogu, jave na e-mail adresu info@skijanje.hr, radi daljnjeg dogovora o preuzimanju nagrade.

Svima ostalima koji su svojim odličnim fotografijama sudjelovali u našoj nagradnoj igri od srca zahvaljujemo na sudjelovanju. Te najavljujemo da ćemo se i u bliskoj budućnosti truditi sve prijatelje snježnih staza, i Skijanje.hr magazina, što češće moguće razveseljavati i nekim novim prigodnim nagradama.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 240125
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr