Skijanje.hr

19.01.2011.      

 

Kitzbühel: Mlade skijašice i skijaši za uvod

Iako je prvi trening spusta skijaša otkazan zbog nepovoljnog vremena, zanimljivo timsko natjecanje kao uvod u "Hahnenkamm" vikend odradile su mlade nade, između ostalog, i hrvatskog alpskog skijanja.

Na Hahnenkamm juniorskoj utrci četiri djevojčice i četiri dječaka iz svake ekipe (rođeni 1996. i 1997. godine) vozili su za timski rezultat, i u spomen na slavnog Tonija Sailera, po jednu vožnju veleslaloma i slaloma.

Sva vremena su se zbrajala. A na "Ganslern" stazi (fotografija niže) našli su se mladi timovi Austrije 1, Austrije 2, Austrije 3, Tirola, Njemačke, Hrvatske i Italije.

-.--.-

Hrvatski tim u sastavu Istok Rodeš, Elias Kolega, Saša Tršinski, Luka Krsmanović, Andrea Komšić, Dea Mataić, Marko Abramović i Niki Jovanović zauzeo je konačno četvrto mjesto. Prva je nekako očekivano bila Austrija 1. Dok su drugo i treće mjesto pripali ekipama Njemačke i regije Tirola.

U veleslalomskoj vožnji sjajan treći bio je Istok Rodeš. Sedmi je bio Marko Abramović, a 11. Andrea Komšić.

Nakon zbrojene veleslalomske i slalomske vožnje Istok Rodeš individualni plasman još je popravio na konačno drugo mjesto. Elias Kolega bio je zbrojeno završni peti. Dok se među 20 najboljih, na 19. mjesto, među svim dječacima i djevojčicama još individualno plasirala i Andrea Komšić (19. pozicija).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3213766
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr