NATJECANJA

»

SKIJANJE

09.12.2012.      

Autor: Matija KraljFoto: CroSki 

Juniorski slalomi: Pobjede Tršinski i Rodeša, Kolega 2.

Odlični nastupi hrvatskih juniora u dva dana juniorskih slaloma u Passo Monte Croceu (ITA).

U redu - drugi dan više je bio za zaborav, uz slalomska nezavršavanja utrka i Saše Tršinski, i Tamare Zubčić, i Istoka Rodeša. I uz 16. mjesto Eliasa Kolege. No jučerašnji dan bio je - spektakularan. I Saša Tršinski i Istok Rodeš slavili su na utrkama. A u muškoj konkurenciji imali smo i "1-2" plasman uz drugo mjesto Eliasa Kolege! Dok se uz Sašu Tršinski prvoga dana na odlično četvrto mjesto plasirala i Tamara Zubčić.

U subotu u konkurenciji djevojaka nastupilo je njih preko 80. A Saša Tršinski pobjedu je odnijela s vremenom 1:40.35 i sa 7 stotinki sekunde prednosti u odnosu na Kirsten van Luyk iz Nizozemske. Vrijeme četvrte Tamare Zubčić iznosilo je 1:41.09.

-.-croski-.-

U mušoj konkurenciji Istok Rodeš pobijedio je u vremenu 1:35.60. Elias Kolega za njim je zakasnio za 77 stotinki sekunde. U muškoj konkurenciji, spomenimo i to, nastupilo je uvjerljivo preko 100 natjecatelja.

Cjeloviti rezultati utrka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 260628
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr