16.02.2007.      

Autor: Ante Pašalić 

Kopaonik Europa Cup Big Air

FIS Slopestyle EC Kopaonik natjecanje održati će se 17. i 18.02.2007, te uz FIS natjecanja održat će se Rope Rail Session 19.2.

Hrvatska B snowboard reprezentacija otputovala je put Srbije, točnije na skijalište Kopaonik, gdje ih tokom vikenda očekuju dva Europa Cup natjecanja na kojima će pokušati izboriti što više FIS bodova i plasirati se među prvih 10 u disciplinama Big Air i Slopestyle.

Zbog loše zime u većini Europe, otkazana su gotovo sva EC natjecanja, te se na Kopaoniku očekuje veliki broj ridera iz cijele Europe. Prošle godine je sudjelovalo oko 12 nacija, a pobjedu je odnio Finac Mikko Kittela, koji je na kraju završio kao ukupni pobjednik FIS Europa Cup natjecanja.

Od kompletne Hrvatske reprezentacije očekuje se ulazak među prvih deset, ali najviše se očekuje od naših boarderica Ane Rumihe i Anje Štefan, koje bi trebale prema svim predviđanjima biti i na postolju! Nakon FIS obveza u subotu i nedjelju, u ponedjeljak 19.2. održava se noćni Rope Rail session, na kojem se očekuje dobar plasman Marka Dukića, Vida Barića i Tonija Jelenića.

Naši snowboard reprezentativci su napokon dočekali i svoje prvo FIS natjecanje ove sezone, iako su već trebali sudjelovati na nekoliko, zbog loših snježnih prilika otkazanih, najtecanja.

Nakon Kopaonika, vikend poslije, započinje hrvatski Snowboardtour.hr u Mallnitzu na kojem će sudjelovati i B reprezentacija Hrvatske.

Hrvatska B snowboard reprezentacija:
Nikola Vrhovec
Marko Dukić
Toni Jelenić
Davor Uidl
Vid Barić
Ana Rumiha
Anja Štefan

Našim snowboard reprezentativcima Skijanje.hr želi puno uspjeha u nadolazećem snowboard vikendu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 312316
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr