23.09.2016.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kreće pretprodaja karata u Sloveniji

Slovenska skijališta ovih su dana objavila cjenike za pretprodaju karata, a prodaja kreće 1. listopada

Početak jeseni već je uobičajeno vrijeme kada susjedna Slovenija objavljuje cjenike skijaških karata dostupnih u pretprodaji. Prodaja počinje 1. listopada, a potrajat će sve do kraja studenog. 

Kranjska Gora (naslovna fotografija) će tako u pretprodaji dnevne ski karte prodavati po 28 EUR, sezonske za 499 EUR. Dnevne karte za Vogel (slika ispod) moći će se kupiti za 25 EUR, dok je sezonska 379 EUR, a zanimljivo uključuje i žičare Kranjske Gore te dva dana po izboru na Goltama.

-.--.-

Cerkno također ima cijenu dnevne karte od 25 EUR u pretprodaji, a cijena sezonske karte je 309 EUR.

Krvavec i Rogla još uvijek nisu objavili svoje cjenike.

Zanimljiva je i kombinacija u kojoj se sezonska karta može koristiti na svim slovenskim skijalištima, tzv. ESSV karta, a ona stoji 599 EUR. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3000353
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr