17.04.2007.      

Autor: Elinka BarišićPhoto: Krvavec, arhiva Skijanje.hr 

Krvavec sutra zatvara sezonu skijanja

Jedno od posljednjih slovenskih skijališta koje je još u pogonu najavljuje skori kraj skijaške sezone.

Krvavec je jedno od posljednjih slovenskih skijališta koje je trenutno još u pogonu. No, kako se uslijed visokih temperatura snijeg ubrzano topi, te ga je na stazama preostalo tek nešto više od pola metra, na Krvavcu najavljuju i službeno zatvaranje sezone.

Iako je prvotno planirano da zadnji radni dan bude za vikend i to 22. travnja, sa Krvavca javljaju kako će ipak skijalište zatvoriti već sutra - 18. travnja. Krvavec je ove sezone "odradio" 125 skijaških dana sa oko 194.000 posjetitelja.

Pored Krvavca u Sloveniji još uvijek radi i "slovenski glečer" Kanin, sa zavidnom količinom snijega koja još uvijek iznosi oko 2 metra. No kako su i tamo temperature visoke, od danas je radno vrijeme skraćeno pa žičare rade od 8:00 do 14:00 sati.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 303002
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr