Skijanje.hr

12.08.2009.      

Autor: Elinka BarišićPhoto: Jahorina, arhiva Skijanje.hr  

Na Jahorini novi 6-erosjedi već u 09/10 sezoni!

Dvije nove šesterosjedežnice trebale bi biti u pogonu najkasnije do Nove godine.

Kako doznajemo iz Olimpijskog centra Jahorina, danas 12.08.2009. je u hotelu Bistrica potpisan ugovor o izgradnji dvije šesterosjedežnice s talijanskim proizvođačem Leitner.

Rok za izvođenje radova je kraj prosinca 2009. godine, što bi značilo da će ove, Jahorini prijeko potrebne nove žičare, biti spremne već za predstojeći 09/10 sezonu!

Iz OC Jahorina se nadaju kako će navedeni projekt Jahorini vratiti stari sjaj, a nema sumnje kako će novi šesterosjedi ovo skijalište unaprijediti  kao još zanimljiviju  turističku destinaciju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 6442785
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr