25.03.2013.      

Autor: Goran Razić 

Na Sljemenu besplatno skijanje za školarce i studente

Grad Zagreb je odlučio počastiti školarce i studente povodom uskršnjih praznika te je krenulo besplatno skijanje (od 23.03. do 01.04.) na Sljemenu.

Iako su neke stvari još uvijek nejasne te nam niti odgovorni u Gradu nisu znali pojasniti, jedno je jasno - na Sljemenu se skija besplatno. Besplatno skijanje na Sljemenu trebalo bi biti namijenjeno samo za zagrebačke studente i školarce. I dok je od studenata uglavnom lako dobiti informaciju o tome od kuda su, za školarce je malo teže pa još uvijek nije poznato vrijedi li navedena akcija i za školarce primjerice iz Bistre, Krapine ili pak Samobora. 

U svakom slučaju na Sljemenu je trenutno oko pola metra snijega i uvjeti su odlični za skijanje. U trenutku pisanja ovog članka na Sljemenu je izmjerena temperatura od -9ºC uz jak snijeg koji trenutno dodatno povećava ionako veliku snježnu akumulaciju ove sezone. 

Spomenimo kako je i Platak u "problemima" s vremenom. Naime, skijalište je zatvoreno za skijanje zbog iznimno jake bure. Na Platku je trenutno oko 150 cm snijega. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4474282
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr