31.08.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Neopoziva ostavka Jure Košira

Svojevrsna kriza upravljanja u Skijaškom savezu Slovenije nastavlja se neopozivom ostavkom Jure Košira.

Bivši proslavljeni slovenski skijaški reprezentativac te osvajač brončane slalomske medalje sa Zimskih olimpijskih igara u Norveškoj 1994. na neopozivi odlazak s pozicije predsjednika Odbora i Zbora alpskih disciplina odlučio se nezadovoljan podrškom vodstva Saveza u kontekstu provođenja promjena koje si je u svojem strukovnom planu rada 'zacrtao'.

Košir je, sukladno priopćenju, procijenio da više nije u mogućnosti provesti prvenstveno promjene koje je zamislio u pristupu radu s mladim slovenskim skijašicama i skijašima. A zatim i utjecati na zamišljeno smanjenje birokratskog aparata Saveza te na poboljšanje lošeg ozračja koje trenutno vlada u redovima slovenskih ski timova.

Tomaž Lovše, predsjednik Saveza, u svojem je priopćenju objavio kako iskreno žali zobg ovakve odluke Košira. A nakon što se isto prije nekoliko sezona dogodilo s Bojanom Križajom, Skijaški savez Slovenije relativno brzo sada je ostao i bez svojeg drugog velikog skijaškog imena koje se pokušalo 'uhvatiti u koštac' s nagomilanim problemima i lošim odnosima unutar Saveza te između Saveza i slovenskih skijaških reprezentativaca.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 875690
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr