Skijanje.hr

07.12.2006.      

Autor: Matija KraljPhoto: Nika Fleiss, Zoom Agence 

Nika kroz 5 do 7 dana na snijegu

Nika Fleiss nakon jučerašnjih detaljnih pregleda stanja obaju koljena dobila konačnu medicinsku dozvolu da se postupno vrati u puni trenažni proces.

Detaljne preglede Nika je još jednom prošla na Ortopedskoj klinici Šalata u Zagrebu te je od ondašnjeg medicinskog tima dobila definitivno odobrenje da se, s obzirom na utvrđeno ipak bitno povoljnije stanje koljena, postupno uključi u puni proces treninga.

Nika će, tako, već od danas krenuti s laganim kondicijskim treninzima, koje će onda kroz idućih 5 do 7 dana postupno i pojačavati. Po protjeku tog peto- do sedmodnevnog procesa, ona bi se onda trebala napokon vratiti i samim treninzima na snijegu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1204917
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr