09.01.2009.      

Autor: Elinka Barišić 

Ovaj vikend besplatni Fischer testovi

Fischer sutra i preksutra priprema besplatne testove novih modela skija, jedan na Rogli, drugi u Kranjskoj Gori.

Fischer će ovog vikenda, 10. i 11.1.2009 imati velike i besplatne testove opreme, pa pozivamo sve skijaše da svakako iskoriste ovu priliku i isprobaju skije te tako najbolje nađu model koji im najviše odgovara.

Veliki test na Rogli biti će oba dana, dakle i subotu i nedjelju, na dnu Mašinžage, a bitno je napomenuti kako je ovaj test namijenjen  isključivo hrvatskim skijašima. 

U nedjelju će test biti u  Kranjskoj Gori, pri dnu nove sedežnice.  

Fischer najavljuje kako će dostupni za testiranje biti svi ovogodišnji modeli skija od RC4 serije, Progressor serije, RX Fire modela, Vision ženskih modela, Heat modela, Fuse modela te dječjih natjecateljskih modela.

Popis Fischer modela za ovu godinu možete vidjeti u članku o Fischer skijama za sezonu 08/09, a recenzije modela koje smo mi imali prilike testirati među recenzijama Fischer skija.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 138014
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr