05.12.2012.      

Autor: Goran Razić

Foto: Damir Kvajo, Platak 05.12.2012.

 

Platak najvjerojatnije kreće s radom 22.12.

Na Platku je posljednjih dana na momente padao vrlo gusti snijeg, što je uz temperature od nekoliko negativnih Celzijusa rezultiralo snježnim pokrivačem debelim između 30 i 50 cm.

Trend negativnih temperatura nastavlja se i dalje, barem sudeći po kratkoročnim prognostičkim modelima. Navodno bi za vikend trebala pasti još značajnija količina snijega, no prognozirana je i bura, već tradicionalni neprijatelj Platka. 

U takvim okolnostima skijalište ne miruje. Prema posljednjim informacijama dovršavaju se poslovi oko pripreme sjedežnice koja bi uskoro trebala biti potpuno spremna. Zasnježavanje Radeševa trebalo bi krenuti sljedeći tjedan. Iako mnogi zaljubljenici u snijeg već od prošlog petka uživaju u netaknutom snijegu, službeni početak rada skijališta očekuje se neposredno prije Božića, odnosno 22.12. No točan datum otvaranja diktirat će prije svega vremenske prilike u sljedećih tjedan dana. 

Kako je danas bilo na Platku pogledajte u priloženoj foto galeriji.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 06. prosinca 2012.   15:30h

    Član od:
    25.01.2012.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Slike sa Platka su prekrasne,vabe za dolaskom.

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 195655
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr