01.04.2013.      

Autor: Goran Razić

Foto: Zeleni spust na Sljemenu, arhiva Skijanje.hr

 

Nakon uskršnje pauze Platak i Sljeme i dalje u radu

S još uvijek respektabilnom količinom snijega i Sljeme i Platak nastavljaju s proljetnim skijanjem kao da je sredina siječnja, a ne početak travnja.

Loše vremenske prilike primorale su i Sljeme i Platak na privremeni prestanak rada preko uskršnjeg vikenda, no već od danas su ponovo u radu. Na Sljemenu je tako još uvijek oko 50 cm snijega dok na Platku mjestimice ima i do 150 cm. Umjesto topline i proljetnog sunca Platak je danas dodatno zabijelio i s nekoliko centimetara novog snijega, kojeg je ponegdje u Gorskom Kotaru palo i do 10 cm.

Kako sada stvari stoje na Platku su i dalje aktualne akcije za studente i nezaposlene (utorak i srijeda), dok je noćno skijanje i dalje na raspolaganju već sutra 02.04. 

Na Sljemenu noćnog skijanja više nema, ali su do danas školarci i srednjoškolci mogli uživati u besplatnom skijanju koje je vrijedilo sve dane školskih praznika. Već od sutra aktualne cijene skijaških karata za tekuću sezonu će ponovo biti na snazi.

Ovakva pozitivna situacija na oba hrvatska skijališta očekuje nas i dalje sasvim sigurno do četvrtka za kada su u novom valu oborina predviđene nove kišne padaline.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 02. travnja 2013.   11:49h

  Član od:
  07.03.2009.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  ima i noćnog na sljemenu...

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4398141
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr