Skijanje.hr

07.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Prve Mini zimske igre 2012.

Po prvi puta će se u Zagrebu (10. - 12.02.) ispred Green Gold centra održati promocija svih sportova na snijegu i ledu, a svi zainteresirani građani moći će sve do kraja veljače posjetiti zimski park.

Staza za skijanje, poligon za snowboard i ekstremno klizanje, hokej na ledu, umjetničko klizanje, curling metlama i još puno ludih zimskih sportova od 10. do 12. veljače svi ljubitelji snježnih radosti moći će isprobati na prvim Mini zimskim igrama, koje Žuti mačak organizira na otvorenom klizalištu i skijalištu ispred trgovačkog centra Green Gold u Radničkoj cesti 52.

-.--.- 

Cilj igara je okupiti sve raspoložive snage zimskog sporta na jednom mjestu; hokejaše olimpijce, Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu, prvaka u Red Bull Crashed Ice-u, ali i sve one koji će prvi puta moći vidjeti demonstracije i isprobati najveći broj zimskih sportova na jednom mjestu u hrvatskoj metropoli. 

Sva tri dana prvih Mini zimskih igra odigravat će se turniri za najmlađe, ali i hokejaše veterane, prezentacija hrvatske škole skijanja i škole snowboarda od strane demonstratora HZUTS-a, snowboard vratolomije, moći će se isprobati i precizno pucanje paka u gol, osloboditi se stresa pucanjem paka u automobil, a doći će i mnogi gosti iznenađenja na snijegu i ledu.

» Detaljan raspored događanja 

Za Zimske igre osigurano je 300 četvornih metara leda Green gold klizališta i preko 150 kubika snijega potrebnih za izradu ski staze, a sve pobjednike sportskih natjecanja očekuju razne nagrade. Pozvani da isprobaju svoja umijeća na snijegu i ledu su svi građani, a za povišenu atmosferu na deeeebelom minusu pobrinut će se Hot bull i DJ iznenađenja. Svaki dan organiziran je i party do duboko u noć, dok će se na sportskim terenima održavati promotivne vožnje i hokejaške utakmice. 

 Svi zainteresirani za sudjelovanje na Zimskim igrama mogu se prijaviti na Green gold klizalištu Žuti mačak, na e-mail adresu info@zutimacak.hr ili na mobitel 099/2110 937.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 709666
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr