13.12.2011.      

Autor: Žuti mačak
Foto: Maja Kljajić 

 

Trgovina Žuti mačak ski&surf

Vrhunac skijaške tehnologije i najbolji skijaški i snowboard brandovi na jednom mjestu. Trgovina i putnička agencija Žuti mačak ski&surf otvorila je svoja vrata na novoj adresi u Zagrebu u Green Gold centru, Radnička cesta 52.

U trgovini Žuti mačak nudimo Vam najbolje od najboljih skijaških i snowboard brandova za rekreativce i profesionalce kao i opremu za kiteboarding.

Posjetite novu trgovinu! 
Stranice putničke agencije! 

Kako biste u potpunosti uživali u Vašem slobodnom vremenu na otvorenom potražite savjet iskusnog i školovanog osoblja Žutog mačka, rado ćemo Vam pomoći.

Iz ponude skija izdvajamo brandove Fischer, Salomon i Vist kao proizvođače koji iz godine u godinu stvaraju nove trendove u tehnologiji proizvodnje.

Od proizvođača pancerica izdvajamo Salomon, Atomic i Fischer

-.--.- 

Žuti mačak jedini u Hrvatskoj ima Fischer VACUUM FIT stroj koji omogućava potpunu prilagodbu cijele pancerice vašoj nozi. Ova tehnologija primjenjiva je isključivo na Fischer Vacuum pancericama.

Fischer Vacuum FIT je patentirana tehnologija koja je nagrađivana na Europskom Ski Awardu. Tehnologija omogućava da se školjka skijaške cipele savršeno prilagodi anatomiji stopala i noge. Vacuum FIT već koriste najbolji skijaši u Svjetskom kupu na najvišoj razini, a postiže veliki uspjeh i pohvale.

Nudimo najveći  izbor zaštitne opreme i kaciga za djecu i odrasle u Hrvatskoj raznih proizvođača kao što su POC, Casco, Vist, Salomon, Smith, Bolle, Carerra i Cebe. 

U našoj trgovini možete izabrati i nešto iz velikog asortimana sportske odjeće, skijaških jakni, hlača, majica, kapa, podkapa i čarapa proizvođača kao što su Spyder, Phenix, Vist, Halti, Salomon, Oakley i Fischer.  U trgovini Žuti mačak trudimo se kombinirati eleganciju, posebnost i stil odjeće sa ostalom opremom.

Kao top proizvođače tehničkog donjeg veša, podkapa, čarapa i majica za skijanje, biciklizam, trčanje i ostale spotove izdvajamo MICO i Under Armour.

Možemo se pohvaliti i najvećim izborom skijaških maski i sunčanih naočala za djecu i odrasle proizvođača Bolle, Spy, Salomon, Casco, POC, Swans, Oakley i Amarie.

Jedan od najprodavanijih artikala u našoj trgovini je svakako Salomon obuća i to cipele za planinarenje i hodanje, trail running tenisice i tenisice za djecu. 

-.--.- 

Kao novitet u tehnologiji izrade sportske obuće izdvajamo Vibram FiveFingers tenisice za trčanje i fitnes.

Kao top proizvođača skijaških štapova i rukavica izdvajamo LEKI. 

Svim kupcima pancerica poklanjamo besplatan Bootfiting, a svim kupcima skija poklanjamo besplatnu montažu skija, mazanje voskom te 50% popusta na servis skija.

U sklopu trgovine posjetite i našu putničku agenciju i izaberite nešto iz velike ponude skijaških aranžmana u Austriji, Italiji i Francuskoj ili započnite sa prvim skijaškim koracima u našoj školi skijanja na Sljemenu.

Posjetite nas i uvjerite se u veliki izbor artikala, aranžmana i stručnost osoblja u Žutom mačku.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 168967
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr