Skijanje.hr

25.09.2006.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Ivan Vidošević 

Radovi na Bjelolasici u punom zamahu

U HOC Bjelolasica radovi na stazi Vrelo su u punom pogonu!

Kako smo već pisali, na Bjelolasici su počeli radovi na proširenju i niveliranju crne staze "Vrelo". Za sada se na stazi vide prokopani kanali za podzemnu infrastrukturu, te proširenje gornjeg i srednjeg dijela staze. Na gornjem dijelu će se nalaziti prošireni dio koji će služiti za start na ovoj odličnoj veleslalomskoj stazi.

Radovi će trajati puna dva mjeseca, te će u konačnoj fazi staza "Vrelo" biti u potpunosti spremna za održavanje veleslalomskih utrka. Uz novo uređenu stazu, novost na Bjelolasici biti će i novi ratrak za uređenje staza, Pisten Bully 300w, koji bi na Bjelolasicu trebao stići početkom prosinca.

U donjem dijelu skijališta, točnije na početku dvosedežnice blizu parkinga, dovršava se izgradnja apartmanskog smještaja, koja će zasigurno poboljšati uslugu i povećati smještajne kapacitete na Bjelolasici.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3168308
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr