02.06.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Raich se nada povratku u Söldenu

Benjamin Raich zadovoljan tijekom oporavka nakon ozljede križnih ligamenata koljena zadobivene na Nations Team Eventu u sklopu SP-a u Garmisch-Partenkirchenu.

Tri i pol mjeseca prošla su od teže ozljede koljena koju je bivši ukupni pobjednik FIS Svjetskog kupa te dvostruki svjetski prvak i olimpijski pobjednik zadobio u Njemačkoj. A iskusni Austrijanac jučer se obratio predstavnicima medija u Kettenbrücke sanatoriju u Innsbrucku, opisujući svoje trenutno zdravstveno stanje i stupanj rehabilitacije.

"Sveukupno sam vrlo zadovoljan razvojem situacije vezano uz moje tijelo. Svakim danom osjećam se sve bolje, koljeno je sve bolje, i liječnici su zadovoljni napretkom. Ostane li sve ovako, nadam se da ću krajem kolovoza iznova moći opet na snijeg", izjavio je Benjamin Raich te nadodao:

"Moja velika želja svakako je nastup već na otvaranju nove sezone FIS Svjetskog kupa u Söldenu. No hoće li to uistinu i biti moguće - o tome će odlučiti moje tijelo.

Naravno, morat ćemo vidjeti i kakav će biti osjećaj na snijegu. Važno je samo da niti u idućim tjednima ne napravim nikakvu glupost te da nastavim ovaj pozitivni, postupni ritam oporavka. Svaka neopreznost skupo bi me mogla stajati. Zato želim mirno i koncentrirano sve do punog oporavka i uspješnog povratka na skijaške staze", zaključio je iskusni, sada već s pune 33 godine uistinu pomalo i austrijski skijaški veteran.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 382076
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr