Skijanje.hr

25.07.2007.      

Autor: Goran RazićPhoto: Željko Hraski 

Rea Hraski - okončan prvi dio priprema

Baš poput hrvatskih skijaških reprezentativaca, Rea Hraski, 15-godišnja Zagrepčanka, jedna od najboljih svjetskih skijašica s oštećenjem sluha, vratila se s desetodnevnih srpanjskih priprema na Zermattu.

U izvrsnim snježnim uvjetima i još boljem društvu hrvatskih reprezentativki i reprezentativaca Rea je odradila treninge veleslaloma, SG i slaloma. Početak je to opsežnih priprema za Europsko skijaško prvenstvo za gluhe, koje će se od 06. do 15.03. 2008. održati u austrijskom Bad Kleinkircheimu, gdje se Rea, osim u tehničkim, želi popesti i na postolja brzih disciplinama, koje ju u posljednje vrijeme sve više privlače.

Nakon nekoliko dana treninga na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu slijede joj trotjedne pripreme na moru, u njenoj omiljenoj bazi na Velom Drveniku, a potom od 18.08. opet povratak na švicarske ledenjake, na dvotjedni trening u Saas Fee-u.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2443488
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr