NATJECANJA

»

SKIJANJE

19.09.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto
: Ured Predsjednika RH, Tomislav Bušljeta

 

Rei Hraski odlikovanje predsjednika Josipovića!

Najbolja hrvatska te ponajbolja svjetska gluha skijašica, Rea Hraski, za svoje sjajne sportske dosege odlikovana od strane predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Odlikovanje, Red hrvatskog pletera, Rei je uručeno jučer. A Rea ga je zaslužila za svoje "iznimne sportske uspjehe te promociju sporta i ugleda Hrvatske u svijetu"

U dobi od svega 21 godine, podsjećamo, Rea Hraski već je nekoliko sezona u samom vrhu isprva juniorskog pa seniorskog svjetskog skijanja za gluhe. Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu za gluhe skijašice i skijaše doskijala je do čak pet medalja, a odnijela je i ukupnu pobjedu u Europskom kupu, najjačoj svjetskoj seriji natjecanja za gluhe skijašice i skijaše, što čini već nekoliko sezona u nizu. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 21. rujna 2013.   11:59h

    Član od:
    07.03.2009.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Sjajno!
    Cura je stvarno super, ali nije mi jasno zašto nema priliku nastupati u svjetskom kupu s ostalim skijašima. To što je gluha ne znači da joj fali neki ekstremitet pa da spada u kategoriju paraolimpijca. Za mene to nije fizički nedostatak koji onemugaćava usporedbu s ostalim tzv. "zdravim" skijašima. Da Lindsey Vonn slučajno ogluši, sigurno nitko ne bi ni pomislio da joj zabrani nastup u svjetskom kupu. Nepravda za Reu...ali bitno je da ona grabi dalje i "tera" svoje rezultate i karijeru.
    Bravoooooo Rea!!!

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 131786
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr