10.06.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Arhiva MariaJoseRienda.com  

Rienda se ne predaje

Iako će prekosutra proslaviti svoj 34. rođendan, najuspješnija aktivna španjolska skijašica u srpnju kreće s novim pokušajem povratka u vrhunsku natjecateljsku formu.

Maria Jose Rienda (nekada prije još i Contreras, nap.a.) novi povratak ozbiljnijem natjecateljskom skijanju započeti bi trebala u srpnju, na snijegu francuskog Les Deux Alpesa.

Veliki problemi s ozljedama ligamenata koljena Riendu su iz ozbiljnog skijanja izbacili faktički sve od razdoblja nakon olimpijske sezone 2005/06. Uz svega tri nastupa na veleslalomima FIS Svjetskog kupa tijekom kalendarske godine 2008.

Sezona 2005/06. za Mariu Jose ujedno je bila i najuspješnija sezona njene aktivne skijaške karijere. Uz ostvarene čak četiri od sveukupno šest pobjeda na veleslalomima FIS Svjetskog kupa. Ali ne i uz potvrdu briljantne forme iz te sezone na ZOI u Torinu 2006., a kada je olimpijski veleslalom, na opće iznenađenje i pomalo razočaravajuće, završila na tek 13. mjestu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 290790
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr