Skijanje.hr

27.02.2007.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Predrag Vuckovic 

Rope rail session 2007. - Kopaonik

Poslije Big Air i Slopestyle natjecanja, na Kopaoniku se održao rail session! Troje hrvatskih ridera u finalu!

Nakon FIS vikenda, Slopestyle i Big Air natjecanja, Rope Clothing je organizirao rail session dan poslije, s odlično postavljenim course-om i bogatim nagradama.

Na natjecanju je sudjelovalo 30-ak natjecatelja (Srbija, Slovenija, Južna Afrika, Bugarska, Hrvatska i Mađarska).

Course je sadržavao down rail, zatim straight box na kojem se i održavao session.

Format natjecanja je bio session, tj. natjecatelji voze 45 minuta, od kojih se izabiralo 8 najboljih za finale, među kojima su nastupila trojica hrvatskih boardera, Toni Jelenić, Marko Dukić i Vid Barić.

Od mnogobrojnih trikova bi izdvojili, Bs boardslide i Tailpress na downrailu od strane Vida Barića, Fs Noseslide i Bs Lipslide od Marka Dukića, te njegov Fs Blunt 270 out.

Pobjedu je odnio Nejc Ferjan (300 Eura) iz Slovenije, njegov sunarodnjak Matej Pavlič (200 eura) bio je drugoplasirani, a treće mjesto je osvojio Mario Benio(100 eura) iz Bugarske.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5179125
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr