Skijanje.hr

28.12.2005.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Saga oko Univerzijade 2011. se nastavlja

Inicijativni odbor kandidature za organizaciju Zimske univerzijade u Gorskom kotaru 2011. godine, uputio je otvoreno pismo premijeru Sanaderu.

Naime, zadnji rok za dostavu kandidature je 31.12.2005. godine, a nadležno Ministarstvo se o cijelom projektu još nije očitovalo, iako se odgovor očekivao još početkom prosinca. Upravo zato se od premijera traži da primi gradonačelnike i načelnike goranskih gradova i općina kako bi iznijeli detalje cijelog projekta za čiju organizaciju je potrebno i jamstvo Vlade RH.

Predsjednik Odbora Marijan Pleše, gradonačelnik grada Delnica, napomenuo je kako sam projekt podržava i Predsjednik Mesić i predstavnici dvadesetak nacionalnih skijaških saveza europskih zemalja. U slučaju dobivanja organizacije, nakon Igara ostalo bi 800 do 1000 radnih mjesta na području Gorskog kotara.

Nadamo se da će Premijer imati sluha za ovakve projekte i da će se ovom kandidaturom dodatno ubrzati razvoj turizma u Gorskom kotaru.

Napomenimo još da će ova zimska sezona biti upamćena po dosad nezabilježenom interesu za smještaj u Gorskom kotaru. Za doček Nove godine ugostiteljski objekti su u potpunosti zauzeti, a zahvaljujući napadalom snijegu gosti će imati pravi zimski ugođaj. Skijališta će do vikenda proraditi u punom kapacitetu tako da će gosti moći uistinu provesti ugodan i sadržajan odmor.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 691998
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr