Skijanje.hr

18.05.2009.      

Autor: Elinka Barišić 

Skijanje.hr proslavio peti rođendan

Movie Pub je proteklu subotu ugostio sve prijatelje Skijanje.hr-a koji su se zabavljali do dugo u noć

-.--.-Skijanje.hr je ove sezone proslavio jubilarnu, petu obljetnicu svojeg rada, što je proslavljeno veselom i neformalnom zabavom protekle subote, 16. svibnja, u Zagrebačkom Movie Pubu.

U sklopu večeri proglasili smo i "najbolje od najboljih", odnosno skijališta, trgovine i servise koji su odnjeli pobjede u velikoj godišnjoj anketi. Predstavnicima skijališta, trgovina i servisa smo uručili i priznanja, a nakon toga zabava uz ples potrajala je do ranih jutarnjih sati.

Hvala svima koji su došli, od čitatelja do predstavnika Hrvatskog Skijaškog Saveza, Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja, predstavnika mnogih skijališta, zastupnika opreme, servisa, dućana ... Hvala i veseloj slovenskoj ekipi koja je sve prisutne iznenadila i počastila tortom, te svima koji nisu mogli biti s nama, ali su poslali čestitke mailovima i SMSovima.

U priloženoj galeriji fotografija možete pogledati kako nam je bilo...

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 464906
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr