13.01.2013.      

Autor: Goran Razić

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Sljeme uskoro u radu. Danas zatvoreno

Sljeme dodatno uređuje svoje staze. Kako smo saznali u razgovoru s Dragutinom Žiljkom, voditeljem skijališta Sljeme, skijaške staze bi uskoro trebale osvanuti u novom ruhu.

Povoljne vremenske prilike ipak su zavladale Hrvatskom, barem u očima skijaša i bordera. Pad temperature, uz snijeg koji je počeo padati, trebali bi popraviti postojeće stanje na stazama. Osim toga, prema informacijama sa Sljemena, svaki mogući trenutak iskoristit će se i za dodatno zasnježenje staza te nakon toga i puštanje u rad novih. 

Tako je za početak u planu dodatno uređenje i zasnježenje Crvenog spusta kako bi se dobila što tvrđa i otpornija podloga. Nakon toga u planu je uređenje Bijelog spusta koji bi prema zadnjim informacijama trebao biti spreman možda čak već od sutra. Nakon toga se topovi sele na Zeleni spust gdje bi skijaši mogli uživati već krajem narednog tjedna. 

Svi koji planiraju posjetiti Sljeme moraju imati na umu kako od ponedjeljka do srijede u jutarnjim satima za skijanje neće biti otvoren Crveni spust. Točnije, bit će otvoren za skijaše i bordere tek od 12 sati. Razlog su utrke FIS Zagreb Opena koje se održavaju naredna tri dana.     

**
Zbog olujnog vremena skijalište i sljemenska cesta su zatvoreni na dan 14.01.2013. Nove informacije bit će dostupne uskoro.  

** 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 134087
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr